Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Оголошення

02 Квітня, 2018 р., 11:58
       На виконання вимог статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон № 1105) Фонд соціального страхування України (далі – Фонд) фінансує витрати на санаторно-курортне лікування потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, якщо таку потребу визначено висновками медико-соціальної експертної комісії (далі – МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації інваліда (у разі її складення) (далі – ІПР).
02 Квітня, 2018 р., 11:57
     Призначення та здійснення страхових виплат потерпілим (членам їх сімей) провадиться відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 (далі – Закон № 1105).
02 Квітня, 2018 р., 11:54
Медична реабілітація (відновне лікування) – вид медичної допомоги, що включає систему лікувальних заходів, які спрямовані на відновлення порушених чи втрачених функцій організму, виявлення та активізацію його компенсаторних можливостей, профілактику ускладнень та рецидивів захворювання.
02 Квітня, 2018 р., 11:53
     Загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності передбачає матеріальне забезпечення громадян у зв'язку з втратою заробітної плати (доходу) внаслідок тимчасової втрати працездатності (включаючи догляд за хворою дитиною, дитиною-інвалідом, хворим членом сім'ї), вагітності та пологів, часткову компенсацію витрат, пов'язаних із смертю застрахованої особи або членів її сім'ї за рахунок бюджету Фонду соціального страхування України, що формується шляхом сплати страхових внесків роботодавцем, громадянами, а також за рахунок інших джерел, передбачених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 (далі – Закон № 1105).
21 Березня, 2018 р., 11:50
Літо та літні канікули - це той час, якого чекає з нетерпінням кожна дитина. Адже, саме тоді діти мають змогу добре відпочити, розважитись та стати здоровішими, сильнішими і самостійними. Але, для того, щоб найсвітліші очікування дитини стали реальністю, нам, дорослим, необхідно потурбуватись про це заздалегідь. Не варто відкладати вирішення питання літнього оздоровлення та відпочинку Вашої дитини на потім, тим паче, що держава вже сьогодні готова підтримати Вас матеріально та підказати
28 Лютого, 2018 р., 15:15
Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на території Новоаврамівської сільської ради.
17 Січня, 2018 р., 13:53
З 6 лютого 2018 року в Україні розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання.
14 Грудня, 2017 р., 11:33
Основні кроки для реєстрації на пробне ЗНО - переглянути
01 Грудня, 2017 р., 13:56
Просимо Вас надати благодійну допомогу для військових ЗСУ і військових частин ЗСУ, які перебувають у зоні АТО, у вигляді продуктів харчування, а саме: смалець, олія, цукор, мед, сало, тушонка, паштет, консерви, томат, томатна паста, кетчуп, крохмаль, сода, манка, хрін домашній, салати консервовані, варення, аджика, кава, чай, квашена капуста, морква по-корейські, консервовані огірки, помідори, горіхи, квасоля.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua