Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

На урочистостях з нагоди відкриття після реконструкції Новоаврамівської амбулаторії

Дата: 27.12.2017 09:20
Кількість переглядів: 640

       «Для кожного із нас, як прийнято говорити, моя мала батьківщина, це завжди значно ближче і ширше поняття і значення, аніж звучить на словах, - говорить го-лова Новоаврамівської об’єднаної територіальної громади Олена Дембовська. - Це земля наших батьків і країна власного дитинства. Кожен його куточок просякну-тий теплими спогадами, згадками і пам’яттю про людей, односельців, з якими ко-жен із нас зростав, розраховуючи на мудру пораду старших, допомогу та підтри-мку.

       Сьогодні виключно від нас, жителів, виконавчого комітету і депутатського корпусу сільської ради залежить стан та забезпечення благоустрою та соціальної сфери. І дуже приємно, що, не буде сказати з перебільшенням, у цій праці, святій справі, нам допомагають. Велику фінансову підтримку надають депутат Полтав-ської обласної ради Фахраддін Мухтаров, агрофірма «Хорольська» агропромхол-дингу «Астарта-Київ», її генеральний директор Павло Кандиба, заступник із соціа-льних питань Володимир Коряк, керівники фермерських господарств, приватні підприємці. Тому дуже приємно говорити про нашу співпрацю, їх значну підтри-мку у розбудові закладів соціальної сфери. Зокрема, сьогодні дуже приємно говорити про значну для села та їх жителів подію, реконструкцію Новоаврамів-ської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. На проведення цих робіт разом, у співфінансуванні сільської ради і депутатом обласної ради Фахраддіном Мухтаровим, який спрямував кошти із Полтавського обласного фонду розвитку територій, було освоєно 160 тис. грн. Дякую за допомогу агрофірмі «Хорольська», яка не лише виділа кошти на заміну вікон та дверей на енергозберігаючі, але й що-денно є надійним партнером у вирішенні багатьох питань життя громади та закла-дів соціальної сфери».

       Минулої суботи, 23 грудня, у Новоаврамівці, біля приміщення амбулаторії за-гальної практики сімейної медицини зібралося чимало жителів та гостей об’єдна-ної громади. І покликала їх до себе визначна для жителів, святкова подія. За фі-нансової підтримки депутата Полтавської обласної ради Ф.А. Мухтарова, агро-фірми «Хорольська», депутата Новоаврамівської сільської ради В.А. Яценка завер-шилися внутрішні роботи із реконструкції приміщення амбулаторії.

       Розпочинаючи урочистості з нагоди славної для села та їх жителів події, його ведуча Вікторія Гавриленко запросила до слова гостей. І, традиційно, першим із них звернувся до жителів села та гостей завідуючий Новоаврамівської амбулато-рією загальної практики сімейної медицини Сергій Павленко.

        Після закінчення Харківського медичного інституту, проходження інтернату-ри, 3 серпня 1986 року за направленням на посаду головного лікаря дільничної лікарні він розпочав свою роботу у Новоаврамівці. Відтоді минув тридцять один рік роботи, турботи про жителів. Упродовж цих років, як зазначає під час виступу Сергій Петрович, незважаючи на всі труднощі, ми працювали і працюємо, живучи з громадою одним життям, дбаючи і підтримуючи одне одного. «Нині мені дуже приємно адресувати слова великої вдячності від імені колективу амбулаторії та жителів за виділені кошти й проведений великий обсяг робіт тим людям, які зро-били від себе все залежне, щоб наш медичний заклад відповідав сучасним вимо-гам часу. Спасибі Вам, шановні голова нашої громади Олено Дембовська, депута-ти Новоаврамівської сільської ради, депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров. Адже у цей непростий час ви знайшли можливість спільно виділити 160 тис. грн. і забезпечили проведення якісних ремонтних робіт. Слова вдячності адресую головам Хорольської райдержадміністрації Ларисі Звірко, районної ради Вірі Мартюк, головному лікарю ЛЗ «Центр первинної медико-санітарної допо-моги» Леоніду Соболю, агрофірмі «Хорольська» агропромхолдингу «Астарта-Київ», його генеральному директорові Павлу Кандибі, заступнику із соціальних питань Володимирові Коряку, які у короткий час виділили кошти на заміну вікон і дверей».

       З такої приємної нагоди, на урочистостях з нагоди відкриття оновленого при-міщення амбулаторії, виступили гості. Про роботу щодо залучення коштів до під-тримки і розбудови громади, закладів соціальної сфери вели мову голови Хороль-ської райдержадміністрації Лариса Звірко, районної ради Віра Мартюк, Новоавра-мівської об’єднаної громади Олена Дембовська, головний лікар ЛЗ «Центр перви-нної медико-санітарної допомоги» Леонід Соболь.

     «Мені дуже приємно бути з Вами, розділити цю урочисто-святкову мить, - сказав, звертаючись до присутніх депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров. – Проблем у громаді, у закладах соціальної сфери багато, і кожна із них потребує значних видатків.

      За період цього року нам удалося залучити більше десяти мільйонів коштів як з обласного, так і державного бюджетів до Хорольського району. Не так багато минуло часу від заміни 78 вікон у Новоаврамівській гімназії, суттєвого оновлення спільного харчоблоку Ковалівського дитячого садочка та школи. Сьогодні - завер-шений ремонт приміщення амбулаторії. Це наша спільна робота. І мені дуже при-ємно, що кожен, розуміючи потребу вносить свій вклад у покращення життя гро-мади. Це і депутатський корпус сільської ради, місцеві товаровиробники, які по-ряд із розвитком своїх підприємств приділяють значну увагу розвитку села, бла-гополуччю їх жителів. Спасибі Вам усі за допомогу. Від себе, як від депутата Пол-тавської обласної ради, я обіцяю і надалі шукати можливості - кошти задля реалі-зації проектів щодо оновлення наших сіл, покращення надання як медичних, так і освітніх послуг, благоустрою населених пунктів. Твердо переконаний, що тільки разом, спільно, єдиною командою ми зможемо реалізувати намічені плани, покра-щити добробут кожної родини нашого щедрого на таланти і працьовитих людей Хорольського краю».

       Від імені агрофірми «Хорольська», її генерального директора Павла Кандиби, звернувся до присутніх заступник директора із соціальних питань Володимир Ко-ряк. Він підтримав виступаючих щодо тісної і плідної подальшої співпраці щодо розвитку громади. Запевнив, що як і нині, так і в подальшому агрофірма «Хороль-ська» не буде стояти осторонь вирішення тих питань, якими переймаються депу-тати і жителі Новоаврамівської об’єднаної територіальної громади.

        Гості перерізали стрічку відкриття амбулаторії після проведеного оновлення приміщення. Учні Новоаврамівської гімназії, Мар’яна Гайдур і Костянтин Юров-ський вручили запашний коровай.

           …Відчинилися двері оновленого медичного закладу. Жителі разом з гостями оглянули приміщення. Світлі та затишні кімнати прийому громадян, проведення процедур, палату стаціонарного перебування хворих, стоматологічний кабінет. Особисто дякували за такий гарний новорічний подарунок голові громади Олені Дембовській, присутнім депутатам сільської ради, депутату Полтавської обласної ради Фахраддіну Мухтарову, заступнику директору із соціальних питань Володи-мирові Коряку.

Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua