Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Рекомендації щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків COVID-19 підприємцям, які здійснюють продаж продовольчих товарів.

Дата: 01.04.2020 11:19
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Рекомендації щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків COVID-19 підприємцям, які здійснюють продаж продовольчих товарів.

  1. Забезпечити наявність споживачів у торгівельному приміщенні із розрахунку 1 особа на 10 кв. м. та заходи щодо дотримання санітарних норм, не допускати до торгівельних приміщень осіб без засобів індивідуального захисту (масок).
  2. Забезпечити дотримання відстані не менше 1 м. між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до торгівельних приміщень.
  3. Заборонити продаж незахищених продуктів харчування (дозволяти до продажу лише фасовані продукти та продукти в упаковці виробника).
  4. Проводити роз’яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників.
  5. Забезпечити працівників, які мають найбільший контакт із відвідувачами, засобами індивідуального захисту ( з розрахунку 1 медична маска на 3 години роботи на особу та1 флакон (100 мл.) спиртовмісного антисептика на 1 особу на зміну (до 12 годин).
  6. Забезпечити дотримання дистанції працівниками, які мають найбільший контакт із відвідувачами, на відстань як мінімум 1 м, або встановити захисні екрани для захисту працівників.
  7. Забезпечити розподіл обов’язків між працівниками – видача товару та отримання грошей від покупців повинно здійснюватися різними людьми.
  8. Збільшити кратність проведення дезінфекційних заходів (вологі прибирання з використанням дезінфікуючих засобів у приміщеннях, особливо в місцях найбільшого контакту з  поверхнями – ручки дверей, місця сидіння, виробниче обладнання.
  9. Дотримуватися нормативних показників температури повітря та наскрізне провітрювання приміщень.
  10. Забезпечити необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни ( рукомийники, мило, одноразові рушники, серветки тощо).
  11. У разі виявлення працівника з ознаками респіраторного інфекційного захворювання вжити заходів для його ізоляції від здорових осіб та негайно повідомити про цей випадок заклад охорони здоров’я.

« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua