Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Гірко плаче Україна сльозами і кров'ю.....

Дата: 25.01.2018 10:30
Кількість переглядів: 1403

Фото без опису

Одна лиш мить і враз тебе нестало

Одна лиш мить змінила все життя

Без тебе в серці оселилась рана

Звідтіль уже немає вороття

 

     24 січня 2018 року Новоаврамівська громада та всі небайдужі зібралися на місцевому цвинтарі провести в останню дорогу - військовослужбовця, учасника АТО, старшого солдата,  нашого земляка, сина, брата, однокласника, молодого, красивого чоловіка Сергієнка Сергія Олексійовича.            Його серце перестало битися 22 січня 2018 року, отримавши тяжкі поранення несумісні з життям, при виконанні військового обов’язку.

      Народився Сергій Олексійович 22 липня 1988 року в селі Новоаврамівка в багатодітній сім’ї Сергієнка Олексія Івановича та Лідії Іванівни найменшою дитиною.

     Досягши шкільного віку пішов навчатися у Новоаврамівську гімназію, потім навчався у  Хомутецькому ветзоотехнікумі на ветлікаря. Свою трудову діяльність розпочав в АФ «Хорольська» оператором-наладчиком. А з грудня 2016 року захищав нашу державу.

    Людське життя – це спалах сірника, але цей спалах може зблиснути і згаснути, а може зігріти собою інших – врятувати їх. Таким яскравим спалахом було життя Сергія – справжнього героя, який щосекунди ризикував власним життям, захищаючи нашу свободу, нашу волю, нашу незалежність, нашу Україну. Його душа прагнула свободи, щастя рідній країні, волю рідному народові.

    Ти був яскравим помічником, доброю світлою іскоркою. Ти любив землю, тварин, сім’ю, друзів і багато іншого. Твоя любов була сильною, але тихою. Від твоєї ніжної посмішки, здавалося, змінювався навколо весь світ. Ти ніколи не скаржився. Ти був втіленням доброти і любові.

    Погасло твоє несповнене життя, перестало битися добре, спроможне на все, прекрасне серце. Але пам’ять про тебе буде завжди в наших серцях.

 

   Гірко плаче Україна

   сльозами і кров´ю..... 
   Кат будує своє "завтра"

   на горі людському..... 
   Гірко плаче Україна

   і тяжко ридає .... 
   Своїх синів, що померли,

   сльозами вмиває.... 
   Плаче ненька Україна .... 
   Плаче кожна мати,

   та що сина відпустила,

   волю здобувати.

 

         Виконавчий комітет та депутати Новоаврамівської сільської ради глибоко сумують з приводу раптової смерті Сергієнка Сергія і висловлюють співчуття рідним та близьким загиблого.

        Спи спокійно дорогий Сергію. Лебединим пухом хай буде тобі Новоаврамівська земля, а душі – вічний спокій і Царство небесне.



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua