Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

  04 травня 2017 року на базі Новоаврамівської гімназії відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів початкових класів „Школа учителя 4 класу“ на тему «Якісна початкова освіта – запорука успішного навчання сучасного школяра»

Дата: 11.05.2017 13:51
Кількість переглядів: 654

        04 травня 2017 року на базі Новоаврамівської гімназії відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів початкових класів „Школа учителя 4 класу“ на тему «Якісна початкова освіта – запорука успішного навчання сучасного школяра». Семінар відкрила методист РМК Олексюк О.О., потім слово взяв директор навчального закладу Романов О.А., який розповів про традиції початкової освіти Новоаврамівської гімназії.

 

        Потім роботу засідання продовжив виступ голови РМО учителів початкових класів Даниленко Т.М., яка ознайомила присутніх з реалізацією компетентнісного підходу щодо викладання предметів початкової школи відповідно до оновлених навчальних програм. Також вона розповіла про проведення ДПА у 4 класі у 2016-2017 навчальному році та про взаємозв`язок школи і батьків у формуванні предметних компетентностей.

 

         Далі слово взяла вихователь ДНЗ «Барвінок» Дорошенко Т.В. і розповіла про формування життєвих компетентностей дошкільника шляхом реалізації програми «Впевнений старт».

 

        Потім учитель 4 класу Бордюг С.І. провела відкритий урок української мови у 4 класі з теми «Узагальнення знань і вмінь по темі «Дієслово»».

 

              Після закінчення уроку практичний психолог Новоаврамівської гімназії Кохан А.А. виступила з темою «Готовність дитини до навчання у школі та її соціальна адаптація», після чого всіх було запрошено на літературно-музичний калейдоскоп «Кращої, ніж рідна, мови не буває!», який підготували учитель української мови та літератури Кравченко К.В. та учитель початкових класів Овсієнко Т.Ю.

 

                По закінченню літературно-музичного калейдоскопу відбулося обговорення уроку та виховного заходу, підсумки засідання підвела голова РМО учителів початкових класів Даниленко Т.М.

Наприкінці семінару вчителями було вироблено методичні рекомендації для запровадження в практику роботи



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua