Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Мітинги присвячені Дню пам’яті і примирення та з нагоди Дня перемоги

Дата: 08.05.2018 14:54
Кількість переглядів: 721

 

Фото без опису

Вклоняємося Вічному вогню,
Вклоняємось доземно всім солдатам,
Що міряли дороги крізь війну,
Щоб нам сьогодні мріяти й кохати.

Дорогі ветерани, діти війни,

шановні жителі Новоаврамівської громади та гості!!!

        Зі щирою вдячністю я вітаю вас із 73- річницею Перемоги над нацизмом. 8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

     73 роки віддаляє нас від тієї незабутньої весни 1945 року, коли наші діди та батьки у жорстокій битві вирвали долю нашої землі з пазурів нацистських окупантів. 73 роки поспіль людство низько схиляє голову перед тими, хто поклав на вівтар Перемоги над нацизмом - свої життя та здоров’я.                      

       Слід зазначити, що під час Другої світової війни в Україні загинуло, за різними оцінками, від 8 до 10 мільйонів людей, з них цивільного населення близько 5 млн. Разом з тим, 2,2 мільйона було вивезено на примусові роботи до нацистської Німеччини, 10 мільйонів втратило притулок. На цілковиті руїни було перетворено понад 700 міст та селищ міського типу, майже 30 тисяч сіл.

       З кожним роком пам’ять про титанічну битву нашого народу стає для нас ще важливішою. Усе менше ветеранів ІІ світової війни залишаються з нами і все величнішим постає перед нами їхній подвиг. 9 травня день Перемоги над нацизмом – ніколи не стане звичайним днем.

      Ми завжди будемо вдячні ветеранам за чисте небо над  Україною, за нашу можливість народжувати і виховувати дітей у мирі та любові.

      Сьогодні ми вдячно вклоняємось і працівникам тилу – ваш подвиг не менш важливий, адже своєю працею ви наближали перемогу. Ви  допомагали бійцям, годували, лікували їх, працювали на півзруйнованих фабриках і заводах.

    У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство. Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

   Вітаємо зі святом перемоги і дітей війни, які стали свідками жахливих кровопролитних подій, а у післявоєнні роки відбудовували зруйновану країну. Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення.

       У цей весняний, радісний і водночас сумний день, я щиро бажаю вам здоров’я, дорбра й благополуччя. Нехай у ваших домівках завжди панують спокій і достаток.

Мирного неба Вам та Вашим родинам!!!

                        З повагою,

                        Сільський голова                               Олена Дембовська

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua