Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Шановні мешканці с.Новоаврамівка, с.Ковалі

Дата: 05.02.2019 09:58
Кількість переглядів: 540

 

                 Шановні мешканці с.Новоаврамівка, с.Ковалі


      Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05. 2011 року № 555 Новоаврамівська сільська рада Хорольського району Полтавської області повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Генеральний план с.Новоаврамівка, с.Ковалі Хорольського району Полтавської області».

Пропозиції щодо врахування громадських інтересів під час  розроблення генерального плану села Новоаврамівка, села Ковалі  мають право подавати:

  1. повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено Генеральний план;
  2. юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території щодо якої розроблено Генеральний план;
  3. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено генеральний план та на суміжних з нею територіях;
  4. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. народні депутати України, депутати місцевих рад.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

З проектом Генерального плану можна ознайомитись в приміщенні Новоаврамівської сільської ради Хорольського району Полтавської області.

Строк подання пропозицій та зауважень до проекту - 1 місяць з дня розміщення оголошення (виходу номера друкованого видання).

Обговорення  по узагальненню підсумків розгляду пропозицій громадськості відбудеться «11» березня 2019 року о 14 год. 00 хв. в приміщенні  сільської ради за адресою: с.Новоаврамівка, вул. Центральна, 1 Хорольського району Полтавської області.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua