Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Мітинг присвячений 31-й річниці Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2017 16:41
Кількість переглядів: 496

26 квітня 2017 року в Новоаврамівській об’єднаній територіальній громаді відбулося відзначення 31-ї річниці Чорнобильської трагедії біля пам’ятного знака до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії в с.Новоаврамівка.

Розпочалось дійство з урочистої частини, де виступали директор Ганзенко Олександр Васильович та художній керівник Гавриленко Вікторія Володимирівна Новоаврамівського будинку культури, а також учні Новоаврамівської гімназії.  Прозвучали пісні:

  • «Чорнобильський біль»
  • «Лелеча доля»
  • «Чорнобильська біда»
  • «Три поради»
  • «Слава героям», проникливо виконані Гавриленко В.В., Ганзенко О.В., Кібенко С.В., Романова Т., Костенко Я.

До присутніх зі словами вдячності та пошани звернулась сільський голова Дембовська Олена Андріївна, яка відмітила, що подвиг наших земляків під час ліквідації аварії на ЧАЕС не забутий і не буде забутий, пам’ятаємо та будемо пам’ятати.

На мітингу був присутній громадський діяч, також учасник ліквідації на ЧАЕС Побережник М.С., який презентував нову книгу «Чорнобиль 30. Книга пам’яті і слави» про події 1986 року написану істориками-науковцями Білоусько О. та Пустовіт Т., де згадуються всі 17 тисяч наших земляків – ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

На прохання ліквідаторів аварії на ЧАЕС відбулося освячення пам’ятного знака до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії настоятелем Новоаврамівської Свято-Вознесенської української православної церкви отцем Костянтином.

В кінці мітингу відбулося покладання квітів.

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua