Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Мрії збуваються

Дата: 08.06.2017 17:14
Кількість переглядів: 692

А це дійсно так! Але при умові, що цього дійсно дуже прагнеш!

      Якось, під час чергового робочого візиту до Новоаврамівської сільської амбулаторії, головний лікар Хорольського центру ПМСД Леонід Соболев  сказав: «А чому б вам не перевести амбулаторію в приміщення колишньої аптеки?» Дійсно, а чому б і ні? Будівля цегляна, в задовільному стані, по площі – те, що треба!

     З цим питанням я звернувся до сільського голови  Олени Андріївни Дембовської. Молодий, з активною життєвою позицією керівник – вона відразу вникла в суть питання і погодилась з нашими аргументами.

    Зрозуміло нас і керівництво району – голова Хорольської РДА Звірко Лариса Миколаївна та голова районної ради Мартюк Віра Анатоліївна, особисто оглянувши будівлю, вони підтримали нас у цьому рішенні.

     Але для втілення в життя цієї ідеї потрібні були кошти. Хочу сказати вам, що в світі є багато добрих і розумних людей. Порадившись з нашим сільським головою,  ми звернулись за допомогою до керівництва агрофірми «Хорольська», і вкотре нас почули і зрозуміли. Досить швидко нам були виділені кошти на нові вікна та двері, які на даний час вже встановлені.

     Ми – сільські медики, не балувані зайвою увагою, були вражені таким чуйним відношенням до нас. Ми давно і щиро вдячні генеральному директору АФ «Хорольська» Кандибі Т. О., заступнику гендиректора з соціальних питань Коряку В. Ф. за те, що ось уже два роки щомісячно виділяються кошти  на придбання 50 літрів бензину для заправки санітарного автомобіля, на його ремонт, на придбання нового електролічильника та інше. А зараз про головне: ця  допомога - це щире, добре ставлення до людей в теперішні нелегкі часи надихає та зміцнює віру в те, що все буде добре.

     Не можу не подякувати також депутату Новоаврамівської сільської ради, голові Новоаврамівської спілки власників земельних та майнових паїв Яценко В’ячеславу Григоровичу за фінансову допомогу на ремонт амбулаторії, керівництву АФ «Василівське» за придбаний газовий котел. Дякую односельцям: Святенку С.М., Кривчуну І.К., Годині В.В., Мироненко В.М., Белощенко О.Г., депутату Новоаврамівської сільської ради Бровку В.М. та іншим небайдужим, які постійно відгукуються на прохання про допомогу. Дякую приватному підприємцю Горб С. І. за допомогу в ремонті санітарного автомобіля. Дай Боже вам здоров’я та успіхів  у всіх ваших справах, добрі люді!


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua