Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоаврамівська громада» (код ЄДРПОУ: 40547970) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
НОВОАВРАМІВСЬКА ОТГ

Полтавська область, Хорольський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Травня, 2017 р., 13:51
        04 травня 2017 року на базі Новоаврамівської гімназії відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів початкових класів „Школа учителя 4 класу“ на тему «Якісна початкова освіта – запорука успішного навчання сучасного школяра». Семінар відкрила методист РМК Олексюк О.О., потім слово взяв директор навчального закладу Романов О.А., який розповів про традиції початкової освіти Новоаврамівської гімназії.
11 Травня, 2017 р., 13:48
              28 квітня 2017 року у рамках національно-патріотичного виховання учнів Новоавраміської гімназії та з метою поглиблення історичних знань про минуле України, учителем історії Гавиленко Вікторією Володимирівною було організовано навчально-пізнавальну екскурсію до міста Запоріжжя. Програма ескурсії була насиченою та різноманітною. Учні мали змогу відвідати Дніпровську ГЕС, де прослухали історію створення станції, ознайомилися із роботою машинного відділення та шлюзів. Обов'язковою зупинкою був острів Хортиця. Діти із захопленням слухали козаків-спасівців, які розповідали про бойове мистецтво козаків, та демонстрували володіння усіма видами зброї, яку використовували козаки в бою. Цікаво було спостерігати за елементами кінної джигітовки (фрагменти бою, сидячи на коні). Далі учням було запропоновано пізнавальну екскурсію історичним комплексом "Запорізька Січ", де вони відвідали всі зали експозиції, церкву Покрови Пресвятої Богородиці, та мали змогу придбати сувеніри. Непідробне захоплення учнів виклало відвідування  музею ретро-автомобілів "Фаетон", де зібрано усю автомобільну історію світу, колишнього СРСР і пострадянських країн.Завершальним етапом подорожі була оглядова екскурсія Запоріжжям із зупинкою на центральній площі, та цікавою розповіддю екскурсовода про історичні сторінки міста. Головним сувеніром, який діти привезли із Запоріжжя - це багато нових знань і море позитивних вражень.
11 Травня, 2017 р., 08:52
         8 та 9 травня в селах нашої громади, як і по всій Україні, відбулись заходи до Дня пам’яті та примирення та з нагоди Дня Перемоги у другій світовій війні.
28 Квітня, 2017 р., 11:32
26 квітня 2017 року в приміщенні Ковалівського СБК відбувся тематичний захід з нагоди 31-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.
26 Квітня, 2017 р., 16:41
26 квітня 2017 року в Новоаврамівській об’єднаній територіальній громаді відбулося відзначення 31-ї річниці Чорнобильської трагедії біля пам’ятного знака до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії в с.Новоаврамівка.
20 Квітня, 2017 р., 12:13
      У світі настільки все пов'язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Наша гімназія - це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки - його учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.
30 Березня, 2017 р., 14:07
Напередодні та в  день 8 березня в усіх будинках культури і  сільських клубах Новоаврамівської об’єднаної громади відбулись аматорські концерти, присвячені міжнародному жіночому дню, на яких вітали та вшановували Жінку – берегиню роду, трудівницю, кохану, наречену.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua